top of page

14-DAGERS 100% PENGENE TILBAKE-GARANTI

 

Du kan be om full refusjon innen 14 dager etter ditt opprinnelige kjøp ved å kontakte oss på post@hunetablerer.com og be om full refusjon.

Vi vil IKKE gi refusjon etter 14 dager fra datoen for det opprinnelige kjøpet. På den 15. dagen refunderes ikke betalinger, og du er ansvarlig for full betaling av avgiftene for produktet/ kurset/ tjenesten, uavhengig av om du fullfører programmet eller ikke.

 

Hvis du valgte en betalingsplan og ikke ber om refusjon innen 14 dager, er du lovpålagt å fullføre de gjenværende betalingene av betalingsplanen din. Vi forbeholder oss retten til å etterlyse eventuelle betalinger som ikke er gjennomført via vårt inkassoselskap.

 

Dersom du har lastet ned opplæringsmateriellet (PDF-filer, lydbånd, videoer, flere arbeidsbøker og / eller etc.), og deretter umiddelbart ber om refusjon, forbeholder vi oss retten til å nekte refusjonsforespørselen. Poenget med garantien er å gi våre kunder sjansen til å prøve kurset, og hvis det ikke fungerer, kan de få pengene tilbake. Det er ikke for å gjøre det mulig for andre å ta opplæringsmaterialet.

bottom of page