top of page

Merkevarebygging

I en verden fylt med gründere, reklame og markedsføringsgenier er det viktig å investere i autentisk og engasjerende merkevarebygging for bedriften din. God merkevarebygging er det som vil skille deg fra resten og løfte deg til toppen av bransjen.

 

Det er nøkkelen til den kontinuerlige suksessen for virksomheten din. Fordi det merkevarebygging til slutt definerer er opplevelsen du ønsker at potensielle kunder og besøkende skal ha når de samhandler med virksomheten din.

 

Merkevarebygging er inntrykket du legger igjen på dem og signaturmerket de vil huske deg etter. Det er logoen din, meldingen du kommuniserer, skriftene du velger, fargene du velger å bruke og hvordan de alle sømløst fungerer sammen for å skape en engasjerende, minneverdig og unik opplevelse for de besøkende.

Du trenger ikke ha en bedrift eller org. nummer for å kjøpe denne pakken. 

Denne tjenesten tar for seg alt forarbeidet før du faktisk stifter ditt ENK eller AS.

Denne investeringen kan føres som utlegg i forbindelse med oppstart, og kan betales tilbake til deg fra ditt selskap senere. 

Inkluderer:

 • 1 kartleggingstime + en oppfølgingstime på telefon eller Zoom (45min) 

 • Vi bruker din forretningsplan og modell, til å finne varemerkets identitet.

 • Moodboard

 • Logo

 • Fargepalett

 • Skrifttyper

 • Visittkort design

 • Markedsplan 2021

 • Aktivitetsplan for et kvartal

 • Templates i alle format for Sosiale Medier.

 • Våre beste tips og råd til deg!

7990,-

De viktigste elementene ved merkevarebygging

LOGO

Logoen din er merkevarens hovedidentifikator. Det er det mest gjenkjennelige elementet i merkevaren din. Logoen skal kunne stå alene og kommunisere nøyaktig hvem du er og hva du tilbyr. 

FARGER

Merkets farger er en gruppe på 4-6 farger som sammen skaper en generell stemning. De skal være komplette og vises i forskjellige andre merkeelementer, for eksempel bilder, mønstre, bakgrunner, etc.

DESIGNELEMENTER

Designelementer kan inkludere mønstre, ikoner eller former som brukes kontinuerlig gjennom hele merkevarebyggingen. De kan gi merkevarebyggingen din liv og gjøre den mer unik. Alle ekstra merkeelementer skal inneholde farger eller estetikk som allerede er etablert for merkevaren.

FORDELER VED GOD MERKEVAREBYGGING

- Potensielle kunder vi forplikte seg til deg raskere hvis de tiltrekkes av merkevaren din.

- Større muligheter til å bli omtalt av større merkevarer eller influencere  i din nisje og bli eksponert for et større publikum.

- Skiller deg ut fra andre merker som tilbyr de samme produktene eller tjenestene.

- Du bygger mer tillit ved å dele godt og gjennomtenkt innhold/ produkter.

ESTETIKK

Merkevarens estetikk er den generelle stemningen eller følelsen av merkevaren din som helhet. Er merkevaren din feminin? Mørk og lun? Leken? Minimal og moderne? Den generelle estetikken vil være farger, skrifter og andre elementer som utgjør virksomhetens merkevarebygging.

 

FONT:

Et godt varemerke bruker et sett med 2, kanskje 3 skrifttyper. Dette utvalget av merkede skrifter skal være de ENESTE skrifttypene som brukes på alt som er knyttet til bedriften din.

DESIGN COLLATERAL

Et fancy begrep for alt virksomheten din legger ut. En rød tråd. Dette kan være alt fra visittkortdesign, nyhetsbrev eller stories på sosiale medier.

honeyseed-mockup.jpg

Dersom du er interessert i å jobbe sammen for å lage et tilpasset merkevaredesign, kan du sende oss en forespørsel  eller kjøpe vår "Fra idé til bedrift" pakke så tar vi kontakt med deg. God merkevarebygging!

bottom of page