top of page

Det ULTIMATE kurset for deg som vil tilby dine egne tjenester gjennom Sosiale Medier med alt du trenger å vite for å komme i gang med oppstart og drift av for eksempel ditt eget innholdsbyrå, med alle verktøy og systemer du trenger for å effektivisere arbeidet ditt, få full kontroll og produsere godt innhold for deg selv, og dine kunder!

Dette kurset er utviklet gjennom våre egne erfaringer, feil og suksess - et verktøy vi skulle ønske fantes da vi startet. Kanskje den beste investeringen du vil gjøre i din bedrift!

5197 ,-

8997 ,-

dsc_8128.jpg

Skap INNHOLD som  Engasjerer,  SELGER      &  Bygger BRAND

Du drømmer om å tjene penger gjennom
INSTAGRAM men tenker:

Hvor skal jeg starte? Hvor finner jeg kunder? Hvordan holder jeg oversikt og jobber målrettet? Hvordan finner jeg ut hvilke tjenester jeg skal tilby og hvordan priser jeg disse riktig? Trenger jeg et startkapital og hvilke utgifter har jeg til vanlig? Hvordan lager jeg en lønnsom forretningsmodell? Velger jeg ENK eller AS?  We have got you covered!

Design uten navn-52.png

Kurset starter den 17.01.2022 og går over 6 uker.

cc1-7.png
Design uten navn-49.png

SVARENE finner du i kurset:
INSTAGRAMSUKSESS

CKO_8383.jpg

NIVÅ:

Startup/ viderekommen

MODULER:

Hva handler kurset om?

INSTAGRAMSUKSESS kurset lærer deg:

Hvordan du kan drive en Sosiale Medierbedrift fra A-Å. Vi lærer deg å bygge din personlige merkevare, hvor du finner din lidenskap og ekspertise!

 

Vi skal selvsagt også lære deg mer om det administrative + regnskap som er en stor del av det å drive en bedrift. Hvordan bli mer produktiv, effektivisere og automatisere dine prosesser slik at du aldri må maile frem og tilbake og bruke tid på unødvendige oppgaver som aldri tar slutt. Istedenfor kan du bruke den ekstra tiden din til å skape, utvikle og vokse bedriften din!

 

Kanskje den kjekkeste delen: Å lage innhold på Sosiale Medier i form av bilder, video og tekst. Hvordan prise dine tjenester med et genialt verktøy!

 

Du vil i tillegg få gode verktøy, videoer og ferdige maler, som gjør oppstartsprosessen en DRØM! Du trenger ikke lenger spørre alle andre om hjelp og råd, her får du alt du trenger på en plass!

VARIGHET:

10 timer m/

 livesendinger 

BONUS:

Maler og worksheets

Dette vil du finne på INNSIDEN 

Kurset er designet for å introdusere og effektivisere de grunnleggende stadiene i arbeidet med både oppstart og daglig drift av egen SoMe bedrift og du vil få både klarhet og steg-for-steg veiledning, som gjør det enkelt og GØY å drive eget byrå!

office-8673.jpg

Modul 1:  Fra idé til produkt

Finn din unike nisjé, din drømmekunde, dine verdier, navn og visuelle identitet. Vi finner riktig selskapsform og lager forretningsmodell for ditt byrå. 

dsc_8075.jpg

Modul 2:  Produktivitet

Denne modulen handler om administrasjon og produktivitet. Her vil du lage en Årlig Inntektsplan (som du ikke finner noen andre steder!!) for det kommende året og 90-dagers plan for å hjelpe deg med å forstå de mest inntektsbringende oppgavene du bør fokusere på. Så deler vi opp planen din i mindre mål!

dsc_6729.jpg

Modul 3:  Innbokshåndtering

Få hjelp med å kategorisere hele innboksen din, sette opp et tidsbesparende system, samt få hele 16 ferdige e-postmaler som kan hjelpe deg med å automatisere prosjektene dine og ikke minst takle vanskelige kundesituasjoner + mye mer. Vi lærer deg å bruke vår personlige favorittverktøy Asana - med kundene dine. Lær hvordan du lager todo-lister, sender meldinger, deler filer, oppretter forfallsdatoer og følger opp kundene på en enkel måte.

bossbabe-11.jpg

Modul 4:  Onboarding & Prosjektlevering

Hvis du vil imponere dine potensielle kunder, vil du elske denne modulen. Her vil du sette opp ulike prosesser som planleggings- og konsultasjonsprosessen, lære å gjenkjenne og unngå de kundene du ikke ønsker å jobbe med, lage en onboardingsside, en velkomstside og mer! I tillegg vil du lære å gi kundene dine en minneverdig avslutning på samarbeidet og få dem til å ville jobbe med deg igjen og igjen - og igjen, i tillegg til å skryte av deg og henvise andre potensielle kunder.

workfromhome-36.jpg

Modul 5:  Sosiale Medier & Innholdsstrategi

I denne modulen vil vi gå gjennom ulike innholdsstrategier og lære mer om de ulike typene innhold som engasjerer og konverterer til salg. Vi lærer deg hvordan du kan bruke innsikt og "utforsk" for å lage innhold din målgruppe elsker! Du får gode verktøy, ressurser og apper for både planlegging og produksjon av innholdet - og lære deg å batche innholdet i forveien slik at du alltid er et steg foran.

bossbabe-24.jpg

Modul 6: Utvikling & Prising av dine tjenester

Er det greit å jobbe gratis eller billig? Isåfall, hva er strategien bak det? Vi jobber med å utvikle produktene og tjenestene du ønsker å tilby, og hvordan du priser disse på en enkel måte, som gjør at du kan nå slagsmålene dine og se hvilke type tjenester som er de mest lønnsomme for deg. I denne modulen får du noen eksempler på tjenester og pris, samt en prisøkningsmodell som gjør det enkelt for deg å ta bedre betalt på sikt!

246E2CD6-BD1F-4F4E-ABFF-BA45C3DF5EA0.jpeg

Modul 7: Markedsføring & Lansering

Lær å markedsføre lanseringen av den nye bedriften din, men også produktene og tjenestene dine etterhvert på en spennende og engasjerende måte, ved nysgjerrighet og historiefortelling! Lær om de ulike prosessene for å bygge e-postlister ved å lage enkle landingssider og opt-ins.

Du får maler på lanseringsplan, lead magnets og en ekstra hyggelig bonus!

bossbabe-29.jpg

Modul 8: Outsourcing & Vekst

Lær hvordan du kan outsource tidskrevende oppgaver eller ting du ikke kan ved å ansette Virtuelle Assistenter, fotografer og andre relevante samarbeidspartnere når du skal lage next-level innhold til kundene dine.

Du kan ikke få virksomheten din dit du vil at den skal gå hvis du ikke vet hvor du er eller hvor raskt du vokser. Med gode maler og verktøy hjelper vi deg å forstå hva som fungerer og ikke fungerer i bedriften din og du kan ta beslutninger basert på fakta, ikke følelser.

✔️ 16 ulike e-postmaler som autosvar, kundeoppfølging, bookinger og betaling (5990,-)

✔️ Mal på Merkevaresett som du kan bruke på dine kunder (190,-)

✔️ Mal på Markedsplan, Forretningsplan & Årlig Inntekstplan (2990,-)

✔️ Kontraktsmal for Innholdsproduksjon (!990,-)

✔️ Maler for Sosiale Medier (590,-)

✔️ En måneds byråmedlemskap på Content Cloud som kan brukes på opptil 5 kunder (999,-)

✔️ Tilgang på lukket Facebookgruppe med ukentlige livesendinger, Q&A og hjelp fra andre kursdeltagere (priceless)

CC templates.png

BONUSER TIL DEG

Dette Sier KUNDENE Våre

cropped-marit-figenschou-workshop-greyha

Marit Figenschou, Heltsykt.no

Karoline har hatt ansvar for min Instagram konto og vi har samarbeidet tett. Hun er svært dyktig, presis, leverer på tid og hun skriver godt! Hun er varsom og vennlig i språk og form. Karoline inspirerer og motiverer, leverer glimrende løsninger og hun imponerer. Jeg har lært mye av Karoline og anbefaler henne på det varmeste.

2A07907B-FEBF-4BBE-B469-1DB59F52615A.jpeg

Lena Aas,
Cosmedbeautyshop.no

Etter et møte med Donna og Equal så fant vi raskt ut at dette er eksakt det vi er ute etter av samarbeid. Vi ble enige om innholdsproduksjon, og har ikke angret 1 sekund. Donna har guidet oss både på hvor vi lå i prosessen med å få dette kjent blant forbrukere, og hvilke steg vi bør gjøre. Alt av innhold som er produsert har hatt en rød tråd, profesjonelle tekster, en god plan ved oppbygging av feed, og utrolig mange fine storys.

I tillegg til at samarbeidet gir resultater, er også Donna en super person som vi elsker å jobbe med. Hennes engasjement, faglig tyngde og evnen til å motivere er helt unik.

Skjermbilde 2021-06-18 kl. 11.44.26.png

Angelica Solbakken, Effortless Media

 Uten veiledning fra jentene i Equal Agency ville ikke prosessen med oppstart av eget byrå bare tatt lenger tid, men jeg ville også gjort en rekke nybegynnerfeil som de har hjulpet meg å unngå! Deres innspill har vært uvurderlige for meg, og jeg er så glad for at jeg har hatt - og har - de å støtte meg på, på denne reisen.

IMG_8418_Facetune_23-06-2021-13-00-27.HE

Hils på  
Karoline  
&  Donna

Hei fra oss :-) 

 

Reisen vår startet like før Covid19, da vi sammen med flere andre dyktige kvinner startet opp det kvinnelige nettverket Equal Agency.

Til tross for ulik bakgrunn og kompetanse har vi gjennom 1.5 år som kollegaer utviklet et unikt samarbeid og lært oss å kombinere våre egne styrker og erfaringer for å skape gode resultater for oss selv og kundene våre.

Til daglig driver vi til sammen 5 bedrifter og jobber med mange fellesprosjekter for våre kunder, både innen markedsføring, design, innholdsproduksjon og veiledning. 

Vi elsker begge å være kreative og gi liv til nye ting, i tillegg til å være over middels opptatt av å bygge sterke merkevarer, som er både visuelt estetiske men også har et solid grunnlag som selger.

Innholdsproduksjon er en stor del av arbeidshverdagen vår, og nå ønsker vi å dele vår kompetanse med deg, i håp om å kunne inspirere deg til å lage bedre innhold, for deg selv og dine kunder.

Omtalt i:

8327F6AA-459D-4E60-9F20-6E4D7F99BB14_edi
9DAA87AE-103C-477E-BCF2-9AB2198AF4F9_4_5
BC9A6E17-CD16-4959-861A-DA8525AED7A3_4_5
178F4DCF-463B-4451-A5BE-2E49F9C106A0_4_5
Unknown_edited.png

Let´s CREATE Some Great CONTENT

Sjekklister-10.png

Kurset  INSTAGRAMSUKSESS 
Gjør Det Enkelt For Deg Å:

Design uten navn-53.png

✔️ Forme, utvikle og lansere ditt EGET innholdsbyrå og starte å jobbe med potensielle kunder allerede fra første dag!

 

✔️ Utvikle og bygge personlige merkevarer med en gjennomgående rød tråd som engasjerer, trender og selger.

 

✔️ Bli strukturert og produktiv, lage prosesser og automatiseringer som sparer deg tid, penger og gir deg flere, faste kunder!

✔️ Lære å lage innhold for en måned i forveien, med gode verktøy og prosesser som vi selv bruker med våre kunder. Du kan drive et lønnsomt byrå uten å ta et eneste bilde selv!

✔️ Fakturere både med og uten et selskap.

 

✔️ Markedsføre og selge dine tjenester 100% organisk i Sosiale Medier, på e-post og gjennom nettverk!

... og mye, MYE mer!

Ingen pakker tilgjengeligNår det er pakker tilgjengelig for kjøp, vil du se dem her.
SMMPakker

14 Dagers PENGENE TILBAKE Garanti Om Du Ikke Er 100% Fornøyd.
No questions asked!

1499,--4.png

Vi forstår at du kanskje har brent deg på skuffende kurs tidligere, og vi gir deg vårt ord at dette ikke kommer til å bli tilfellet. Men vi forstår det. Det er risiko, usikkerhet og frykt når det gjelder å investere i deg selv. Du kan ha tvil og spørsmål som. hva om dette ikke fungerer? Hva om det er sløsing av pengene mine?!

 

Derfor er det en 14-dagers 100% pengene tilbake-garanti. Hvis du prøver dette kurset og ærlig kan si at det ikke var verdt tiden din, er alt du trenger å gjøre å sende en e-post til oss på post@hunetablerer.com og vi vil gi deg full refusjon.

Work SMARTER - Not HARDER.

 • Må jeg ha mye kapital for å komme i gang?
  Nei, du kan fullføre kurset og selv bestemme når du vil komme i gang med selve nettbutikken din. I kurset lærer du dessuten også hvor mye kapital du bør ha for å komme i gang, basert på bransje og forretningsmodell.
 • Jeg har allerede en nettbutikk. passer kurset for meg?
  JA! De aller fleste som starter en nettbutikk lærer veldig mye på veien, og hopper ofte over flere viktige steg som er avgjørende for at deres nettbutikk skal kunne lykkes. Har du allerede en nettbutikk. vil du sannsynligvis kunne styrke din merkevare enda mer etter fullført kurs.
 • Hva skjer etter at jeg har kjøpt kurset?
  Etter kjøpt kurs, får du umiddelbar tilgang til kursmateriell og en velkomstmail med link til en lukket Facebookgruppe der du møter et nettverk av andre som er med på den samme reisen. Dette er en plass du kan stille spørsmål, få tips og råd og støtte fra de nye kollegaene dine som også drømmer om å starte og drive egen nettbutikk. Ved relanseringer vil vi i tillegg til kursmateriell ha ukentlige livesendinger der du kan få råd, veiledning, og svar på alle spørsmål som dukker opp underveis! Følg med på Instagram og Facebookgruppen for datoer.
 • Hva om jeg ikke ANER hva jeg vil selge?
  Jeg er ganske trygg på at gjennom prosessen i dette kurset vil du både finne ut din unike nisjé og nøyaktig hva du vil selge i din nettbutikk. Vi går gjennom en brainstorming i modul 1 der du kan utfordre deg selv, din kunnskap, erfaringer og interesser.
 • Passer kurset for meg som vil selge digitale produkter (for eks. presets)?
  Ja, absolutt! Selve arbeidet du skal gjøre for å komme i mål er selvfølgelig mye mindre krevende enn for de som driver med fysiske produkter, men oppsettet og fremgangsmåten er som regel nøyaktig det samme. Nettbutikken skal opp, produkter skal både markedsføres og selges, og levers til kunde.

Kurset INSTAGRAMSUKSESS Starter Om:

PS! Denne unike prisen gjelder kun for deg som kjøper kurset under pre-lansering. Prisen vil øke til 8997,- fra og med onsdag den 01.12.2021

bottom of page