Det ULTIMATE innholdsprodusent-kurset med alt du trenger å vite for å komme i gang med å starte og drive ditt eget innholdsbyrå, med alle verktøy og systemer du trenger for å produsere godt innhold for deg selv, og dine kunder!

3999 ,-

1999 ,-

dsc_8128.jpg

Skap INNHOLD som  Engasjerer,  SELGER      &  Bygger BRAND

Du drømmer om å drive DITT EGET
INNHOLDSBYRÅ men tenker:

Hvor skal jeg starte? Trenger jeg et startkapital og hvilke utgifter har jeg til vanlig? Hvordan lager jeg en forretningsplan, markedsplan og budsjett, og hvorfor må jeg egentlig ha det? ENK eller AS? Hvordan finner jeg ut hvilke tjenester jeg skal tilby og hvordan priser jeg disse riktig? We have got you covered!

Design uten navn-52.png

SVARENE finner du i kurset:
SOCIAL MEDIA MANAGER

cc1-7.png
Design uten navn-49.png
CKO_8383.jpg

NIVÅ:

Nybegynner/

Startup

MODULER:

Hva handler kurset om?

Social Media Manager kurset lærer deg:

Hvordan du kan drive et innholdsproduksjons-byrå fra A-Å. Vi lærer deg å bygge din personlige merkevare, hvor du finner din lidenskap og ekspertise!

 

Vi skal selvsagt også lære deg mer om det administrative + regnskap som er en stor del av det å drive en bedrift. Hvordan lage en Lead Magnet og bygge e-postliste med potensielle kunder.

 

Kanskje den kjekkeste delen: Å lage innhold på Sosiale Medier i form av bilder, video og tekst. Hvordan prise dine tjenester med et genialt verktøy!

 

Du vil i tillegg få gode verktøy, videoer og ferdige maler, som gjør oppstartsprosessen en DRØM! Du trenger ikke lenger spørre alle andre om hjelp og råd, her får du alt du trenger på en plass!

VARIGHET:

10 timer m/

 livesendinger 

BONUS:

Maler og worksheets

INNHOLD i kurset

Kurset er designet for å introdusere og effektivisere de grunnleggende stadiene i arbeidet med oppstart av eget innholdsbyrå og du vil få både klarhet og steg-for-steg veiledning, som gjør det enkelt og GØY å drive eget byrå!

Dette Sier KUNDENE Våre

cropped-marit-figenschou-workshop-greyha

Marit Figenschou, Heltsykt.no

Karoline har hatt ansvar for min Instagram konto og vi har samarbeidet tett. Hun er svært dyktig, presis, leverer på tid og hun skriver godt! Hun er varsom og vennlig i språk og form. Karoline inspirerer og motiverer, leverer glimrende løsninger og hun imponerer. Jeg har lært mye av Karoline og anbefaler henne på det varmeste.

Lena Aas,
Cosmedbeautyshop.no

Donna er genuint opptatt av andre og går den ekstra mila for at de skal lykkes! Donna hjalp meg å se mitt eget potensiale i business og få større tro på meg selv, noe som gjorde at jeg endret hele nisjen min. Heldig er de som får jobbe med denne dama!

Skjermbilde 2021-06-18 kl. 11.44.26.png

Angelica Solbakken, Effortless Media

 Uten veiledning fra jentene i Equal Agency ville ikke prosessen med oppstart av eget byrå bare tatt lenger tid, men jeg ville også gjort en rekke nybegynnerfeil som de har hjulpet meg å unngå! Deres innspill har vært uvurderlige for meg, og jeg er så glad for at jeg har hatt - og har - de å støtte meg på, på denne reisen.

IMG_5629.JPG

Hils på  
Karoline  
&  Donna

Hei fra oss :-) 

 

Reisen vår startet like før Covid19, da vi sammen med flere andre dyktige kvinner startet opp det kvinnelige nettverket Equal Agency.

Til tross for ulik bakgrunn og kompetanse har vi gjennom 1.5 år som kollegaer utviklet et unikt samarbeid og lært oss å kombinere våre egne styrker og erfaringer for å skape gode resultater for oss selv og kundene våre.

Til daglig driver vi til sammen 5 bedrifter og jobber med mange fellesprosjekter for våre kunder, både innen markedsføring, design, innholdsproduksjon og veiledning. 

Vi elsker begge å være kreative og gi liv til nye ting, i tillegg til å være over middels opptatt av å bygge sterke merkevarer, som er både visuelt estetiske men også har et solid grunnlag som selger.

Innholdsproduksjon er en stor del av arbeidshverdagen vår, og nå ønsker vi å dele vår kompetanse med deg, i håp om å kunne inspirere deg til å lage bedre innhold, for deg selv og dine kunder.

Omtalt i:

8327F6AA-459D-4E60-9F20-6E4D7F99BB14_edi
9DAA87AE-103C-477E-BCF2-9AB2198AF4F9_4_5
BC9A6E17-CD16-4959-861A-DA8525AED7A3_4_5
178F4DCF-463B-4451-A5BE-2E49F9C106A0_4_5
Unknown_edited.png

Let´s CREATE Some Great CONTENT

Kurset SOCIAL MEDIA MANAGER 
Gjør Det Enkelt For Deg Å:

Design uten navn-53.png

✔️ Forme, utvikle og lansere ditt EGET innholdsbyrå og starte å jobbe med potensielle kunder allerede fra første dag!

 

✔️ Utvikle og bygge personlige merkevarer med en gjennomgående rød tråd som engasjerer, trender og selger.

 

✔️ Lære å lage innhold for en måned i forveien, med gode verktøy og prosesser som vi selv bruker med våre kunder. Du kan drive et lønnsomt byrå uten å ta et eneste bilde selv!

✔️ Fakturere både med og uten et selskap.

 

✔️ Markedsføre og selge dine tjenester 100% organisk i Sosiale Medier, på e-post og gjennom nettverk!

... og mye, MYE mer!

Velg mellom engangs-eller delbetaling over 3 måneder

 • Mest for pengene

  SOCIAL MEDIA MANAGER

  kr1999
   
  NORMAL PRIS: 3999,-
   
 • SOCIAL MEDIA MANAGER

  kr759
  Hver måned
  Delbetaling over 3 måneder
  Gyldig i 3 måneder
 

14 Dagers PENGENE TILBAKE Garanti Om Du Ikke Er 100% Fornøyd.
No questions asked!

1499,--4.png

To play, press and hold the enter key. To stop, release the enter key.

Ofte stilte spørsmål

Trenger jeg mye kapital for å starte mitt eget innholdsbyrå?


Absolutely not!! Det fine med å kunne tilby dine digitale produkter og tjenester, er at disse ofte krever litt mer tid og planlegging enn penger. Du kan selvsagt investere i mange nyttige verktøy, programvare og tjenester for å få mer hjelp og veiledning på veien, men dette er selvfølgelig valgfritt.
Jeg driver allerede mitt eget innholdsbyrå. passer kurset for meg?


JA! De aller fleste som starter en bedrift lærer veldig mye på veien, og hopper ofte over flere viktige steg som er avgjørende for at deres bedrifter skal kunne lykkes. Har du allerede et innholdsbyrå. vil du sannsynligvis kunne tilby flere tjenester, øke dine priser og styrke din merkevare enda mer etter fullført kurs.
Hva skjer etter at jeg har kjøpt kurset?


Etter kjøpt kurs, får du en link til en lukket Facebookgruppe der du møter et nettverk av andre som er med på den samme reisen. Dette er en plass du kan stille spørsmål, få tips og råd og støtte fra de nye kollegaene dine som også drømmer om å starte og drive sitt eget medie/ innholdsbyrå. Selve kurset starter den 20 august 2021, og vi vil i tillegg til løpende kursmateriell ha ukentlige livesendinger der du kan få råd, veiledning, og svar på alle spørsmål som dukker opp underveis!
Hva om jeg ikke ANER hva jeg vil selge eller tilby?


Vi er ganske trygge på at gjennom prosessen i dette kurset vil du både finne ut din unike nisjé og nøyaktig hva du vil tilby til dine kunder.
Passer kurset for meg som bare vil lage innhold til min egen bedrift?


100%!! I tillegg til å lære deg å spisse innholdet mot en spesifikk målgruppe, vil du i Modul 3 #Innholdsstrategi" også få mye opplæring i hvordan du planlegger og produserer godt innhold som engasjerer, bygger tillit og gir kundene dine verdi.

Kurset SOCIAL MEDIA MANAGER Starter Om:

Noen av våre prosjekter innen INNHOLDSPRODUKSJON