top of page
8q9FQ3yk.jpeg

DU TRENGER OSS IKKE. MEN VI TAR DEG TIL MÅLET, RASKERE.

Føl deg som hjemme og bli komfortabel med de gigantiske målene dine fordi vi er her for å hjelpe deg med å oppnå dem, etablere og skalere din egen virksomhet.

Enten du vil starte en nettbutikk, ditt eget klesmerke, ditt innholdsbyrå, vokse eller ønsker rett og slett en hel time med brainstorming, planlegging og utvikling av din idé - er jeg her for å hjelpe deg i mål.

TILBAKEMELDING

Donna er genuint opptatt av andre og går den ekstra mila for at de skal lykkes! Donna hjalp meg å se mitt eget potensiale i business og få større tro på meg selv, noe som gjorde at jeg endret hele nisjen min. Heldig er de som får jobbe med denne dama!

- Ylonka Kaupang

SALGSCOACHEN

melnychuk-nataliya-eKg1W631jvI-unsplash_
Image by Laura Chouette

DU ER DIN MEST LØNNSOMME

INVESTERING

Å investere i kunnskap, nettverk og snarveier gjennom hjelp og veiledning er noe av det beste vi kan gjøre - både som enkeltpersoner og som bedrifter.

Kunnskap gir oss selvtillit, trygghet og autoritet. Nettverk kan gi oss så mange fantastiske muligheter - og snarveier sparer oss for kostbare feil, stress og gir oss muligheten til å komme fra A til B både raskere og enklere.

bossbabe-29.jpg

HEI, JEG HETER

DONNA 

Min gründerreise startet etter at jeg ble mamma i 2016, før det var jeg daglig leder i Michael Kors, i tillegg til å gå på School of Fashion Industry i Oslo.

Jeg har gjort suksess med egen nettbutikk. og hatt dette som min eneste jobb siden 2017. I denne perioden har jeg både åpnet fysiske pop-ups, og bygget en sterk merkevare, Little Kingdom som har blitt annerkjent og omtalt i KK Magazine, Britisk VOGUE og av både store og små profilerte personer i Norge.

 

Jeg har gått veien, gjort mange feil, noen veldig dyre feil også. Men jeg har fått en enorm kunnskap, erfaringer og nettverk jeg skulle ønske jeg hadde i startfasen, som jeg nå vil lære bort - slik at du kan ta noen snarveier, slippe å google deg ihjel og spare både tid og penger ved å bruke mitt nettverk og veiledning.

Og min drøm nå er å kunne hjelpe DEG med å finne ditt potensiale til å starte eller utvikle din egen bedrift - og finne det DU brenner for som verden rundt kan få glede av. 

logo-02-1.jpg
3FDECA43-1A99-41D1-B0E3-069E493367A8.png
BI_POSITIV_HORISONTAL_L_RGB.png
ARK_logo_outline_cmyk.png
IMG_4747_edited.png
fullsizeoutput_26_edited.png
bottom of page