top of page

Hvem er vi?

Hun Etablerer ble grunnlagt av Donna Kastrati i 2020, midt i koronapandemien. 
Idéen ble til av Donnas store ønske om å få flere kvinner til å satse på seg selv og egne idéer - og nysgjerrighet etter nye måter å drive forretning på.

Mennesket først, penger i andre rekke. Vi tror på en bedre, mer etisk fremtid for virksomheten ledet av omsorg, gode relasjoner og prinsipper..

Vi tror på gode samarbeid, åpne dører, åpne muligheter og vi tror at i felleskap kan vi oppnå mer, levere bedre kvalitet og bygge solide og bærekraftige bedrifter. Dette kan vi med stolthet si at vi har gjort gjennom hvert eneste steg på veien.

Donna Kastrati
Eier & grunnlegger

- Hei, jeg heter Donna. Jeg er 32 år, mamma til to små jenter og bor i Oslo.

 

Etter å ha blitt uteksaminert ved School of Fashion Industry, har jeg blant annet jobbet i kulissene på ulike TV-produksjoner og som daglig leder i Michael Kors, før jeg startet mitt aller første selskap og klesmerke, Little Kingdom i 2017. Dette ble en stor suksess, og en millionbedrift allerede fra første året i drift. Mye har skjedd siden den tid, og interessen min har utviklet seg fra klær, til markedsføring, gründerskap og ledelse.

 

Etter å ha startet Equal Agency og Hun Etablerer i 2020 har jeg hjulpet over 1600 kvinner med konseptutvikling, etablering og daglig drift, det er noe jeg er veldig stolt av. 

Under pandemien, parallelt med å drive tre selskaper, gikk jeg også på BI for å utvide enda mer av min kompentanse innen digitalisering, markedsføring og sosiale medier. Siden den tid hjulpet flere store og små bedrifter med å utvikle gode konsepter og bygge sterke merkevarer på nett, spesielt sosiale medier.

 

Jeg kommer opprinnelig fra Kosovo, og har vokst opp i et hjem der kvinner - både mor og bestemor var hjemmeværende. Det har gjort at jeg brenner veldig for likestilling av kvinner i arbeidsmarkedet, og mitt mål er å få flere damer til å satse på egne idéer, gründerskap og karriere.

Jeg er så glad for at du er her inne og leser, og det er bare å ta kontakt med oss om du har et spørsmål eller forslag.

Noen av våre kunder:

ABT_logo_liggende_100h.png
Skjermbilde 2022-07-05 kl. 03.50_edited.png
logo.png.webp
Skjermbilde 2022-07-05 kl. 03.54_edited.png
Unknown_edited.png
bottom of page