MØT DONNA

Jeg er en selvlært grunder, klesdesigner, konseptutvikler og brand strategist.

 

Etter å ha etablert klesmerket mitt Little Kingdom i 2017, og hatt stor suksess med det har ikke forespørslene om hjelp til oppstart av egen bedrift fra andre kvinner med en gründer i magen latt vente på seg. 

Inspirert av den store feminisme bølgen, og min store kjærlighet for oppstart og utvikling av butikk-konsepter, samt en stor interesse for det visuelle uttrykket ble idéen om Hun Etablerer født.

Hun Etablerer er en plattform som har et mål om å jobbe med inspirerende bloggere og kvinnelige gründere, for utvikling og realisering av deres idéer, drømmer og mål på veien mot å ta det store steget og bli selvstendig næringsdrivende. Vi opererer under Equal Agency.

Lidenskap for ditt potensiale!

Å starte din egen business er hardt arbeid. Det er viktig å bygge en virksomhet som er minneverdig og skiller seg ut fra konkurrentene - allerede fra starten av.

Og det primære verktøyet du bør bruke for å gjøre dette, er virksomhetens merkevarebygging. 

Men for noen som aldri har startet en bedrift før, uten å vite hvor man skal begynne, kan det være vanskelig å komme i gang. Noen har kun en idé om hva de vil gjøre, men ingen kjennskap, verktøy, nettverk eller som de aller fleste - altfor lite kapital. 

Dette vet vi,  og vi har derfor utviklet flere forskjellige konsepter som både er rimelige, profesjonelle og lett å oppnå målene dine - steg for steg i en bestemt tidsramme.

La oss tenke sånn: Neste år, ønsker du ikke å se tilbake på et helt år med hardt arbeid bak deg?

  • facebook icon
  • twitter icon
  • linkedin icon

©2020 by Donna Kastrati. This site is a partner of Equal Agency.