top of page

Last ned gratis

12 type planleggere du kan lage og selge til ditt publikum

Har du lyst til å lage din egen planlegger, men er usikker på hva den skulle handlet om, eller hvem den kan selges til? 

Last ned denne gratis listen med 12 planleggeridéer nå.

iphone-mockup-0423.jpg
bossbabe-9.jpg

3 nøkkelkomponenter for å selvpublisere en almanakk eller planlegger med høy verdi - på en effektiv måte

Å lage din egen almanakk eller planlegger er så mye større enn bare pengene du vil tjene på det..

 

Når folk har en konkret måte å koble til virksomheten og merkevaren din på, bygger du en forbindelse og starter en kundereise som kan føre til nye kursdeltagere, kunder, merkevaresynlighet, Instagram-venner, nye gründervenner og ideelle samarbeidspartnere. I tillegg til å bygge autoritet og et navn for deg selv.

 

Så hvordan lager du en lønnsom planlegger som virkelig gjør inntrykk?

 

Her er 3 måter...

1. Make it specific

Tittel og nøkkelord betyr mye når det kommer til folk som finner almanakken eller planleggeren din hos bokhandel eller på nett. Du kan gjøre et st9rt inntrykk med en fokusert planlegger for en veldig spesifikk person ELLER du kan gå stort og hjelpe et bredere publikum av mennesker med et veldig spesifikt resultat (mer om dette om et øyeblikk).

2. Make it eye-catching

Visuelle elementer, farger, grafikk og fonter er viktige og kan bidra til å formidle tonen og stemningen med planleggeren din. Godt utformede og unike sider skaper verdi og hjelper kundene dine med å få mest mulig ut av din ekspertise og veiledning.

3. Bestem utfallet 

Skap en gevinst for den som kjøper planleggeren din. Utfall kan ha mange former, men to av mine favoritter er tidsbestemte utfall og pågående utfall. Med tidsbestemte utfall hjelper du folk å forstå, implementere eller oppnå noe i en gitt tidsramme. Løpende resultater hjelper folk med å skape en ny vane eller væremåte (som meditasjon eller journalføringsvane). Vi vil gå i dybden med flere journalresultater og ideer i webinaret!

Image by NORTHFOLK
bossbabe-32.jpg

HEI, MITT NAVN ER DONNA KASTRATI, OG JEG VIL INVITERE DEG TIL Å DELTA PÅ EN VELDIG UNIK OG LÆRERIK - GRATIS TRENING:

Jeg hjelper deg med å organisere og strukturere virksomheten din slik at du kan gjøre ideene dine om til planleggere og mye mer!

 

Det første året med selvpublisering solgte jeg og mine kollegaer over 1000 eksemplarer av vår første planlegger, noe som resulterte i over 300.000 kroner i omsetning. Og selv om pengene er hyggelige, handlet det alltid om noe større.

 

Å lage Hun Planlegger har tillatt meg å hjelpe gründere til å bli mer organiserte, bevisste og motiverte til å satse på drømmene sine, noe som er mitt største mål i min bedrift.

Last ned tipsene la meg hjelpe deg med å gjøre det samme, bringe ideene dine i hendene til menneskene som trenger dem!

Er du klar for å starte planleggingen? 

Last ned guiden med 12 type planleggere du kan lage og selge til ditt publikum

Takk - tipsene er sendt til deg på e-post :-) 

webinar
bottom of page